Peter Faber (accordeonist-zanger-troubadour)

Peter Faber AccordeonistTroubadour
Peter kan in bijna alle omstandigheden uit de voeten. Akoestisch zingend en spelend beweegt hij zich door het publiek. Nu eens klinkt op de achtergrond een Franse musette, dan weer eist een spontane serenade aan de voeten van een lokale schone de aandacht op. Dreigen de emoties uit de hand te lopen bij een hartverscheurend levenslied, dan is er al weer een vrolijke meezinger ingezet. Op een sjieke receptie of in een Amsterdamse kroeg, of er nou in zijn moerstaal of Engels, Frans, Duits of Spaans gesproken wordt.

Aan u de keus: zowel vooraf als tijdens het optreden kunt u uw voorkeur kenbaar maken. Calypso’s, zeemansliedjes, cumbia’s, smartlappen, chansons, cabaretliedjes, meezingers, tango’s, klassieke melodieën, folkmuziek, kinderliedjes, musette’s, tex-mex, levensliederen, sixties muziek, u kunt het zo gek niet verzinnen of het zit in het repertoire. Het liefst akoestisch tussen de gasten, maar eventueel ook versterkt vanaf een podium. En verzint u het wél zo gek, dan mag u het altijd even voorzingen.

Accordeonist
Wat u ook voor maritieme plannen heeft,  het feestgedruis neemt hand over hand toe wanneer uw Accordeonist-ter-Zee Peter Faber u meeneemt op een muzikale wereldreis langs al die plekken die zeelui trekken: van zwoele Caribische stranden naar de louche zeemanscafés op Katendrecht, door ongure Rotterdamse havenbuurten naar de diepblauwe baaien van de Stille Oceaan, over woeste zeeën én weer terug.

Een Accordeonist-ter-Zee Eerste Klasse kan in bijna alle omstandigheden uit de voeten. Terwijl de wind langs de masten giert, beweegt hij zich akoestisch zingend en spelend door het publiek. Wanneer de verzengende zon de zeilen bleekt klinkt een ouderwetse shanty, slaat het zoute water over het dek dan steekt de avontuurlijke zeeman in hem de kop op en bezingt hij zijn veroveringen in alle havens van de wereld.

Presentator
Peter Faber zingt niet alleen, hij presenteert ook. Van ceremoniemeester op uw bruiloft tot spreekstalmeester op uw bedrijfsevenement, Peter Faber wil het, kan het en doet het. Al dan niet in combinatie met een muzikaal optreden of intermezzo verzorgt Peter op vlotte, heldere en aanstekelijke wijze aan- en afkondigingen, mededelingen en wat er verder nodig is om uw evenement vlotjes te laten verlopen. Als presentator is hij de smeerolie tussen uw sprekers en/of activiteiten, als gespreksleider kan hij eveneens een inhoudelijke bijdrage leveren. Peter is vloeiend in het Engels, maar schroomt ook niet een aankondiging in het Spaans, Frans of Duits te doen. En nog verstaanbaar ook!

Peter Faber (accordeonist-zanger-troubadour) boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Vanaf  

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.