Big, Black & Beautiful

Big, Black & Beautiful. Drie kernachtige woorden die volledig van toepassing zijn op deze Sisters of Soul. Iedereen is het er over eens, Big, Black & Beautiful moet je gezien hebben!Big, Black & Beautiful

Big, Black & Beautiful bestaat uit Rocq-E Harrell, Lucretia van der Vloot & Michelle David. Deze Sisters of Soul nemen het publiek mee op een muzikale reis langs de meest legendarische Girl Groups aller tijden, zoals The Supremes, The Three Degrees en Sister Sledge. Maar ook hedendaagse Girl Groups zullen de revue passeren. De onverbeterlijke nummers van deze gouden soul groepen zullen de optredens tot een zinderend feest van herkenning maken. Rocq-E, Lucretia & Michelle zullen op een muzikale, maar soms ook komische wijze vol showmanship hun eerbetoon brengen aan de dames die voor een groot gedeelte het muziekbeeld van de afgelopen decennia bepaalden. Het einddoel is duidelijk: het dak moet er af!

In 2007 bestaat BB&B 5 jaar! Ze zijn dan ook erg blij om dit te vieren met de aankondiging van een nieuwe tournee: Big, Black & Beautiful in Concert. Vanaf februari 2008 toeren de Sisters Of Soul weer langs de Nederlandse theaters met een swingend show vol bekende soulhits!

Maar ook dit jaar zijn Rocq-E, Lucretia en Michelle nog te zien op verschillende openbare optredens.

Big, Black & Beautiful is een waar spektakel. U zult ogen en oren tekort komen. En er zit niet veel anders op dan uit volle borst met deze souldiva ’s mee te zingen, te dansen en te swingen totdat… inderdaad het dak eraf is!

 

Big, Black & Beautiful boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Vanaf  5.475,-

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.