Patty en Jochem nemen Bonje-single op

Geplaatst op: 22-04-2015

Patty BrardPatty Brard en Jochem van Gelder zijn vandaag de studio ingedoken om een single op te nemen. Het lied, Bonje met de buren, vloeit voort uit het gelijknamige tv-programma dat de twee vanaf zondag presenteren.

Brard en Van Gelder zaten tijdens de opnamen met de handen in het haar; ze wisten niet hoe ze twee buren nader tot elkaar konden brengen. Totdat ze ontdekten dat de twee een gemeenschappelijke liefde hadden, namelijk Nederlandstalige muziek. Zij hield van Marianne Weber, hij van Jannes. De presentatoren besloten producer Emile Hartkamp, die met die volkszangers heeft gewerkt, in te schakelen. Hij ging praten met de buren, maakte er een tekst over en liet zijn zoon Joey het nummer zingen samen met de vrouw en haar buurjongen. “Binnen een half uur liepen ze samen de polonaise”, vertelt Brard aan BuzzE.

“We vonden het zo’n leuk lied, dat we besloten het zelf op te nemen”, vervolgt de presentatrice. Joey Hartkamp zingt wederom in de versie die wordt uitgebracht, maar Brard en Van Gelder doen ook een duit in het zakje. “Een soort trio zijn we”, vertelt Brard. “Wij hebben ook wat solostukjes van Emile gekregen.”

Van Gelder is volgens zijn collega ‘heel muzikaal’. “Hij deed het hartstikke goed.” Volgens Brard geldt de tekst van het nummer voor iedereen. “Het gaat erover dat je soms gewoon niet moet zeuren, maar elkaar een hand en een knuffel moet geven.”

De single Bonje met de buren is vanaf volgende week te downloaden. Brard: “Ik denk stiekem dat het nog een hit wordt ook”. De eerste aflevering van de nieuwe reeks van het tv-programma Bonje met de buren is vanaf zondag te zien bij SBS6.

Bron: AD.nl

Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.