Glennis doet mee aan America’s Got Talent

Geplaatst op: 18-05-2018

Glennis GraceDe Amerikaanse droom van Glennis Grace lijkt weer een stapje dichterbij. De zangeres doet mee aan de hitshow America’s Got Talent.

De auditieronde, waar ze in het diepste geheim aan heeft meegedaan, is inmiddels achter de rug. Dat vertelde ze vanochtend in de radioshow van Edwin Evers op Radio 538. Of ze door is, mag Glennis nog niet verklappen. ,,Maar als ik door ben, moet ik elke week in Amerika zijn.”

Haar internationale management bracht de video waarin Glennis Whitney Houstons Run to you zingt  (zie hieronder) onder de aandacht bij de producent van America’s Got Talent. Die was zo onder de indruk, dat de Nederlandse zangeres werd uitgenodigd om auditie te komen doen voor de jury: Spice Girl Mel B, model en presentatrice Heidi Klum, comedian Howie Mandel en sterproducer Simon Cowell.

Glennis‘ versie van Run to you bracht haar al meer goeds. Het filmpje ging een jaar geleden viral, werd geliked door Nicki Minaj (81 miljoen volgers op Instagram) en werd door (Amerikaanse) media opgepikt. Ze werd daarop geboekt voor een optreden in de E Spot Lounge in Los Angeles. ,,Alles kwam samen. Dit nummer heeft Whitney zelf nooit live gezongen. Het was vijf jaar na haar dood. Bij mij kwamen er emoties los. Wat dacht je, zij is de reden dat ik ben gaan zingen”, zei de zangeres daar destijds over.

Het dertiende seizoen van America’s Got Talent begint op 29 mei in de Verenigde Staten. Of Glennis meteen in de eerste aflevering te zien is, is nog niet duidelijk. Naar verwachting worden er binnenkort wat beelden vrijgegeven van haar auditie.

Bron: AD.nl

Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.