Deze BN’ers nemen het tegen elkaar op in nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje

Geplaatst op: 10-06-2020

Patricia PaayRaymond van Barneveld, Patricia Paay, Bibi Breijman en Miljuschka Witzenhausen doen mee aan het vijfde seizoen van Het Perfecte Plaatje. Ook Bert van Leeuwen, Soy Kroon, Janny van der Heijden, Stefano Keizers, Victoria Koblenko en Art Rooijakkers zijn het komende seizoen deelnemers aan het fotoprogramma van RTL 4.

Dat werd vanavond bekendgemaakt in RTL Boulevard. Er doen dit seizoen geen acht, maar tien deelnemers mee aan de fotowedstrijd. ,,Een vijfde seizoen kunnen maken van een van de leukste programma’s die er zijn is een groot plezier en een nog grotere eer! Ik kijk uit naar de verrichtingen, de missers én de pareltjes van een wederom verrassende en gevarieerde groep deelnemers”, reageerde presentator Tijl Beckand vanavond.

In Het perfecte plaatje proberen acht bekende Nederlanders het vak van fotografie onder de knie te krijgen onder toeziend oog van presentator Beckand. Ze strijden om de titel van best fotograferende BN’er.

In de voorgaande edities wisten Estelle Cruijff, Patty Brard, Humberto Tan en Jamie Westland de winst op hun naam te schrijven.

Bron: AD.nl

Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.