Actie 3FM-dj: overal tegelijk You’ll Never Walk Alone

Geplaatst op: 17-03-2020

Sander HoogendoornRadio-dj Sander Hoogendoorn van NPO 3FM neemt een initiatief voor een gezamenlijke actie van alle ochtendshows in Nederland rond het coronavirus. De presentator stelt voor om vrijdagochtend precies om 8.45 uur gelijktijdig het lied You’ll Never Walk Alone van Gerry and the Pacemakers te draaien. Hij wil de komende dagen alle ochtendshows mobiliseren.

In de uitzending van het programma Sanders Vriendenteam belde Hoogendoorn dinsdag met collega Jeroen Kijk in de Vegte van NPO Radio 2 om het idee te lanceren. Hoogendoorn: “Deze crisis laat zien dat het mensen bij elkaar brengt. We moeten met zijn allen, Mark Rutte zei het al, de schouders eronder zetten om hier uit te komen. Toen dacht ik, kunnen we niet met alle ochtendshows van Nederland op dezelfde tijd een plaatje draaien?”

Wat Hoogendoorn betreft, draait iedereen You’ll Never Walk Alone, al staat hij open voor andere suggesties. “Omdat het kan slaan op mensen in de zorg, mensen die ziek zijn of even niet naar buiten kunnen.”

Jeroen Kijk in de Vegte kreeg er kippenvel van: “Ik voelde hem gelijk binnenkomen, ineens krijgt die plaat een andere betekenis.” Kijk in de Vegte zal het idee voorleggen aan Jan-Willem Roodbeen, met wie hij de Radio2-show Jan-Willem Staat Op presenteert.

Bron: Nieuws.nl

Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.