The Wedding Party

Wedding PartyDe muzikale oplossing voor uw bruiloftsfeest is de wedding party. Helemaal aangepast aan uw wensen om uw perfecte feest te creëren, met een echte wedding dj, gespecialiseerd in draaien op bruiloften, die tevens als ceremoniemeester uw feest kan ‘dirigeren’.

De wedding party is niet zomaar een drive in show. Dit is een show die wordt ingezet voor de mooiste (feest)dag in jullie leven. Een netjes afgewerkt dj meubel vormt samen met de prachtige lichtshow de basis. Zwart backdrop (theaterdoek) achter het meubel zorgt voor de afwerking. Net als het geluidssysteem is het licht en dj meubel in perfecte staat zonder dat vieze kisten etc. in het oog springen.

Deze shows worden door louter ervaren en enthousiaste dj/entertainers gedraaid, zonder zelf op de voorgrond te treden. Zij kunnen tevens fungeren als ceremoniemeester en zodoende acts, optredens of voordragingen aan te kondigen.

Natuurlijk is de muziek en zijn de muzikale wensen van het bruidspaar zeer belangrijk. Hiervoor nemen wij zeker de moeite en de aandacht om een indruk te krijgen hiervan. Vooraf hebben wij (telefonisch) contact voor een eerste indruk om later nog per e-mail de wensen zwart op wit te hebben. Hierdoor krijgt het bruidspaar op haar bruiloftsfeest wat het wil, namelijk een geslaagde avond voor iedereen met de muziek die zij leuk vinden.

The Wedding Party boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Vanaf  1.195,-

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.