Tabitha

TabithaTabitha is geboren in Leiden. Ze heeft een Surinaams/Chinese vader en een Nederlandse moeder. Nadat haar vader in 2001 overleed, was Tabitha gedwongen om snel op te groeien en veel dingen zelf te doen.

Op 12-jarige leeftijd kon ze zich alleen uiten door liedjes te schrijven op muziek die zij vond op YouTube. Kort daarna nam Tabitha haar eerste refrein op in een studio. Ze realiseerde zich daarna dat het maken van muziek niet alleen iets is waar ze van houdt, het is veel meer dan dat.

Toen award-winning singer/songwriter Timothy Bloom op de Facebook pagina van Tabitha kwam, was hij zo onder de indruk dat hij haar uitnodigde om samen met hem muziek te maken en een duet te zingen in Londen. De synergie was duidelijk en de laatste 3 maanden werkten ze aan het debuut album van Tabitha in Los Angeles: “No Fictions”. Het album is helemaal geschreven door Tabitha en geproduceerd door Timothy Bloom en bevat Tabitha’s debuut single “Dear Summer”.

Begin 2017 nam zij kwam zij terug uit LA en werd ze door Ronnie Flex uitgenodigd voor een studio sessie. Het resultaat van deze sessie is de inmiddels met platina bekroonde track “Is Dit Over”. Gedurende de hele zomer heeft ze samen met Ronnie Flex liveshows gedaan op festivals als Lowlands, Latin Village en Appelpop. Haar debuut EP staat gepland voor het voorjaar van 2018 en in november is de eerste single “Jou & Mij” (prod. By Project Money) van deze EP uitgekomen. Inmiddels heeft de track al bijna 2 miljoen streams en views op Youtube en Spotify.

Tabitha boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Op aanvraag

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.