Swing To Bop

Swing tot BopSpraakmakende, swingende, akoestisch en vrij bewegende act,  te boeken als trio of kwartet!

Geïnspireerd door de titel van de LP van gitarist Charly Christian, heeft Swing tot Bop! onder leiding van Peer de Graaf een repertoire samengesteld dat klinkt als een klok maar dan wel van een zeer ritmisch exemplaar!  De titel van die LP refereert aan jazzy,  jumpy repertoire (denk ook aan Slim & Slam  en Johny & Jones) dat onderdeel uitmaakt uit van de muziekkeuze van Swing to Bop! Zij spelen passend bij de gelegenheid en het moment en brengen een vrolijke noot met hun eigenzinnige vertolking van herkenbare liedjes.

Swing tot Bop! staat voor beweging (Jump & Jive), lol (interactie) en kan in repertoire variëren van Nederlandstalig levenslied tot funky, reggae, soul , calypso, tango, merengue, rhythm & blues en jazz.

Swing to Bop! speelt bijvoorbeeld  van jazz (Nederlandstalige versies van “All of me”,”Sway”, “Laughing in rhythm”,”Dark Eyes” en “Lover come back to me”), levenslied (De wilde orchidee, De glimlach van een kind, Laat me, Mens durf te leven) of Engelstalige pop & swing (“Let the good times roll”, Let’s stick together”, “Stir it up”, “Bona Sera”,” Yes we can, can”) . De band is samengesteld uit een aantal van Nederlands topmuzikanten met zeer veel podiumervaring. De bandleden hebben in vele goede bands en voor een uiteenlopend publiek gespeeld.

Bezetting trio
Peer de Graaf (zang en props)
Piet Maas (contrabas)
Frederik Felix (gitaar) of Henk Koekoek (ukelele en saxofoon)

Bezetting kwartet
Peer de Graaf (zang en props)
Piet Maas (contrabas)
Henk Koekkoek (ukele en saxofoon)
Frederik Felix (gitaar)

Swing To Bop boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Vanaf  1.150,-

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.