SUITZ

SuitzEen akoestisch duo, bestaande uit Daan en Nicky, twee jonge super-enthousiaste muzikanten die elkaar hebben leren kennen op de opleiding “Artiest Muziek” in Arnhem.  Met hun enorme muzikaliteit, op zowel instrumentaal als vocaal gebied, zetten ze akoestisch (met gitaren, cajon, mondharmonica en fantastische samenzang) iedere tent op de kop!

Daan nam al op zeer jonge leeftijd deel aan X-factor (2013) en schopte het met behulp van zijn coach, Angela Groothuizen, maar liefst tot een 5e plaats. Met 1,8 miljoen kijkers wist hij met het nummer ‘Sexy And I Know It’ heel Nederland te veroveren!

Bij Nicky zit de muziek ook al van kleins af aan in het bloed. Hij leerde zichzelf zingen, piano en gitaar spelen, maar roffelt ook even zo lekker op de cajon, de tamboerijn en ga zo maar door.

Vanaf zijn 12e speelde hij in diverse bandjes en is, net als Daan, zeer gedreven om het in de muziek ver te gaan schoppen.

Ze gaan er met z’n tweeën dan ook full speed tegenaan! In het voorjaar van 2016 is Suitz te zien bij Holland’s Got Talent op RTL4!

Het repertoire van Suitz is uitgebreid en verrassend, slingert van Ed Sheeran naar Brabant en van Uptown Funk naar Zij gelooft in mij.

En het publiek? Dat springt ondertussen lekker mee tijdens de feestnummers, en zal af en toe even de adem inhouden wanneer Daan en Nicky met een tweestemmige ballad een heerlijk kampvuursfeertje neerzetten. Ze zijn waanzinnig goed op elkaar ingespeeld, zijn interactief met het publiek en het is genieten om deze twee ‘jonge honden’ bezig te zien tijdens de uitoefening van hun grootste passie: MUZIEK!

Suitz: Strak in het pak, uit je dak!

SUITZ boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Vanaf  695,-

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.