Sidney Samson

Sidney Samson (2 oktober 1981) is een Nederlands diskjockey en dancemuzikant. Samson begon op veertienjarige leeftijd met dj’en, vooral op hiphopmuziek en R&B, Sidney Samsonvoordat hij serieus begon te werken met housemuziek. Hij is dj in onder andere The Matrixx, een grote Nederlandse nachtclub. Hij bracht “Bring That Beat Back” en “It’s all funked up” uit op de labels digidance en Spinnin ‘Records.

Zijn nummer “Riverside” bereikte de veertiende plaats in de Nederlandse Top 40,nummer acht in de Nederlandse Single Top 100 en nummer dertien in de Vlaamse Ultratop 50. In de Australische ARIA Charts behaalde het nummer de tiende positie en in de UK Singles Chart behaalde het zelfs de tweede positie.

Naast het remixen voor artiesten als Katy Perry, David Guetta & Rihanna, Martin Solveig’s ‘Hello’, LMFAO’s ‘Champagne Showers’, Pitbull’s megahit ‘Give me everything’, Enrique Iglesias en J-LO is Sidney ook nog steeds druk met z’n eigen producties. Op z’n nieuwe lable RockTheHouze releast Sidney hit na hit zoals Duplex, Tomahawk en Mutate, z’n samenwerking met Lil’ Jon.

Sidney’s toekomst ziet er nog rooskleuriger uit als je je bedenkt dat hij langzaamaan ook z’n carrière als producer van ’s werelds grootste sterren uitbreidt. Z’n samenwerking met Will.I.Am en Lil’ Wayne is slechts een van de vele voorbeelden.

Het lijkt erop dat Sidney Samson (z’n echte naam trouwens) nog lang niet van plan is het rustig aan te doen!

Sidney Samson boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Op aanvraag

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.