Riverside Trio

Riverside TrioStijlvol, swingend en sfeerbepalend, dat zijn enkele kenmerkende eigenschappen van het Riverside Trio. Deze drie professionele musici spelen een prettige mix van jazz, latin en pop repertoire die zoveel mogelijk wordt afgestemd op uw wensen en de omstandigheden.

Of het nu gaat om een receptie, een feest of een (bedrijfs)evenement: de aangename muziek van het Riverside Trio kan voor elk van deze gelegenheden een belangrijke toegevoegde waarde zijn.

Onze bezetting van saxofoon, gitaar en contrabas heeft als voordeel dat wij tijdens een optreden in staat zijn om binnen 10-15 min. van locatie te veranderen. Bovendien kan het volumeniveau altijd goed worden aangepast aan de omstandigheden.

Als aantrekkelijke extra optie kan eventueel onze zangeres Irene Mardi aan de bezetting worden toegevoegd. Bekende nummers als I Heard It Through The Grapevine (Marvin Gaye) en If I Ain’t Got You (Alicia Keys) steken wij in een fris nieuw jasje, maar ook zwoele bossa nova’s of swingende up-tempo nummers spelen wij graag voor u!

Riverside Trio boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Vanaf  900,-

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.