Rembrandt Duo

Deze  twee muzikanten werken al 25 jaar succesvRembrandt Duool samen. De unieke  Amsterdamse accordeonist Eddy Hoorenman, geboren en getogen in de  Jordaan, hoort in het rijtje van Johnny Meijer, Harry Mooten, John  Woodhouse, Henny Langeveld, Coen van Orsouw, Mat Mathews en andere  vingervlugge top accordeonisten.Drummer  Huub Eikenboom past in het rijtje van Kees Kranenburg, Tonny Nusser,  John Engels, Huub Jansen en Cesar Zuiderwijk.

Het  Rembrandt Duo is niet alleen bekend van het  Manke Nelis  Trio, maar heeft zijn sporen ook verdiend in het begeleiden  van vele Nederlandse en buitenlandse zangers en zangeressen in de  Shorts of London op het Rembrandtplein en tijdens de tournees door  het hele land. Dit  unieke duo is vaste gast bij de Jordaan Festivals, Jumping Amsterdam  en vele smartlap festivals. Door hun veelzijdigheid kunnen ze een  breed repertoire spelen en zingen. In ‘t  Duits, Engels, Limburgs, Jordanees. Van Willy Alberti tot Andre Hazes  en Andre Rieu, van Frans Bauer tot Rene Froger en Jan Smit, van  Klassiek tot Jazz.  Teveel  om op te noemen.

Het  Rembrandt verzorgt prive-feesten, bedrijfsevenementen,  thema-party’s,  jazz-festivals en smartlappen avonden. Meezingboekjes, verzoekflyers zijn beschikbaar.  Deze twee  topmuzikanten zorgen altijd voor ’n onvergetelijke invulling.

Rembrandt Duo boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Op aanvraag

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.