Radio Veronica Goes 90’s

Radio Veronica Goes 90sRadio Veronica en de beste artiesten uit de 90’s bundelen hun krachten en gaan samen op tour!

Voor veel Nederlanders is de naam Radio Veronica nog steeds magisch. Tijdens Radio Veronica goes 90’s nemen we je even mee terug naar de tijd dat je danste op de hits van Vengaboys, 2 Brothers on the 4th Floor en in je trainingspak hakte op de Party Animals.

Easybookings biedt een uniek totaalconcept aan, inclusief promotiepakket bij Radio Veronica. De ervaren DJ’s van Radio Veronica draaien de beste 90’s hits en zorgen voor een onvergetelijke dag of avond. Daarnaast is er altijd minimaal 1 artiest uit die tijd bij om te zorgen voor een live spektakel, Nakatomi, Alice DJ, Twenty 4 Seven óf Party Animals.

Naast een succesvol en sfeervol event krijgt u bij de boeking van de Radio Veronica goes 90’s circa 25 op maat gemaakte radiospots cadeau! Deze worden uitgezonden op Radio Veronica en geven uw event nog meer uitstraling en exposure! Ook wordt uw event opgenomen in de party-guide van de website van Radio Veronica en op Social Media. We vertellen u graag over de vele mogelijkheden rondom Veronica goes 90’s!

Radio Veronica Goes 90’s boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Vanaf  4.995,-

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.