Playground Zer0

Playground Zer0 is een uit Haagse grond gestampte breakbeat/dance formatie bestaande uit twee producers (Robin Veldman en Joeri Jager) en een DJ Friss.Playground Zer0

Wanneer drie vrienden in Roemenië tijdens hun speelkwartier een drumcomputer bij het oud ijzer vinden, hebben ze nog geen idee dat het gaat om het begin van Playground Zer0. De eerste 13 jaar wordt de drumcomputer nog aangezien voor een radio met muziek uit de toekomst, maar schijn bedriegt. Tijdens de historische kattenplaag van ’96, werd duidelijk dat het apparaat veel meer was dan alleen een radio. De ritmes werden omgetoverd tot nog nooit gehoorde muziek, en zo werden de heren als een donderslag bij heldere hemel binnen no time, de helden van Targu Jiu. De inmiddels 97.591 inwoners tellende stad aan rivier de Jiu kan trots zijn.

Nu is het zover, Playground Zer0 is een feit, het eerste lied is af. Verwacht een energieke live shows en veel dynamiek tussen dit trio. Het debuut album wordt in de loop van 2014 gereleased. Tot die tijd… “..beware of the bearded cats!

Playground Zer0 boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Op aanvraag

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.