Martin Garrix

Martin Garrix is de artiestennaam van Martijn Garritsen (Amsterdam, 14 mei 1996), een Nederlands dj die onder contract staat bij Spinnin’ Records.Martin Garrix

Martin Garrix begon zijn carrière met de hit “BFAM”, uitgebracht samen met Julian Jordan, die eveneens is aangesloten bij Spinnin’ Records. In 2012 won Martin Garrix de SLAM! FM DJ Talent of the Year Award.[1] In 2012 maakte hij ook een remix van “Your Body” van Christina Aguilera, welke als “Your Body (Martin Garrix Remix)” op de luxe versie van het album Lotus van Christina Aguilera staat. Het nummer werd geschreven door Max Martin, Shellback en Savan Kotecha. Zijn track “Just Some Loops”, waarvoor hij samenwerkte met TV Noise, verscheen op het samengestelde album Loop Masters Essential, Volume 2. In 2013 volgde “Torrent” met Sidney Samson op het label Musical Freedom.

Garrix won aan naam en faam door zijn eigen solo-uitgave “Animals”. Het nummer verscheen op 1 juli 2013 bij Spinnin’ Records en werd een hit in een groot aantal landen in Europa. Het nummer staat ook op Hardwells album Hardwell presents ‘Revealed Volume 4’. Hij staat als #40 genoteerd in de DJ Mag Top 100.

Op 17 november 2013 kwam “Animals” binnen op nummer 1 in de Britse hitparade, waarmee Martin de jongste Nederlander werd die ooit op 1 in Groot-Brittannië heeft gestaan.

Martin Garrix boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Op aanvraag

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.