Mark & Tjark

Hun eerste single ‘Bijrijder’ wordt een regionale hitMark Tjark en komt regelmatig op radio en TV voorbij.

De single wordt gevolgd door ‘Lutje Laiverd’. Deze ballad staat gedurende een jaar zo’n beetje dagelijks op de playlijsten van RTV Noord. Ook de bijbehorende videoclip komt regelmatig voorbij.
‘Papa’, en ‘Blief bie dien wief’ worden enorm goed gedraaid bij de landelijke televisiezender TV Oranje. De videoclips worden door de kijkers zelfs in de top 1000 van de beste videoclips aller tijden gekozen. Alle singles zijn samen met 6 andere nummers uitgebracht op de CD ‘100 jaar Mark & Tjark’.

De singles en de unieke acties zorgen voor zeer veel aandacht van de pers en resulteren in diverse optredens op radio en televisie.

Het Nederlandstalige repertoire staat hoog in het vaandel bij Mark & Tjark. De basis voor de optredens vormen herkenbare meezingers en andere liedjes waarmee het publiek bespeeld  wordt.  Mark & Tjark brengen de liedjes  soms met een danspasje, vaak tweestemmig en altijd vrolijk. Het repertoire van Mark & Tjark bestaat uit: eigen nummers, (oud-Hollandse) covers en nummers op verzoek.

Mark & Tjark boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Op aanvraag

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.