Margriet Eshuijs

Een concert van Margriet Eshuijs is altijd van een klasse apart. Margriet neemt mee pianist Co Vergouwen en als speciale gast singer songwriter Maarten Peters. De liedjes die hij schreefMargriet Eshuijs 20-02-2009 voor Margriet, voor zichzelf en voor vele andere Nederlandse artiesten zijn een onuitputtelijke bron van inspiratie. Nederlandstalig en Engelstalig, “ gewoon” door elkaar. Margriet zingt een mooie selectie uit zijn luisterliedjes van o.a. Liesbeth List, Syb van der Ploeg, Rob de Nijs. Liedjes die een onbekende kant van Margriet laten zien en horen. Maarten zingt een lied uit de cyclus “Bevroren tranen” en samen zingen ze de mooiste duetten verzameld in de loop der jaren.

Natuurlijk komen de pareltjes “White horses in the snow”, “House for sale” en “Black pearl” voorbij in een bijzondere versie. Het is een verrassend concert met een unieke eigen sound en enorme muzikaliteit. Kleine verbindende verhaaltjes over het teruggevonden radiofragment uit 1964 en de samenwerking met Ali B maken de voorstelling helemaal af.

Margriet Eshuijs, zang, gitaar, octaafgitaar, ukelele, accordeon, keyboard. Maarten Peters, zang, gitaren, percussie. Co Vergouwen, zang, keyboards, vleugel, percussie, accordeon.

Margriet Eshuijs boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Op aanvraag

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.