Joyride

Joyride verzorgd al meer dan 13 jaar als allround duo muziek en entertainment door heel Nederland op o.a. bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, personeelsfeesten, vakantieparken,Duo Joyride verenigingsfeesten, seniorenmiddagen, cruiseschepen of op welk ander evenement dan ook.

Joyride bestaat uit de zangeres en entertainster Marthy en de zanger, gitarist en entertainer René en heeft allround Engels- en Nederlandstalig repertoire van de jaren 60 tot heden. Aangezien zij samen al meer dan 1000 optredens hebben verzorgd, kunt u van hen dus een behoorlijk op elkaar ingespeelde combinatie verwachten met nog steeds een bijzonder frisse en enthousiaste uitstraling.

Door de huidige technische mogelijkheden produceren zij ondanks het feit dat zij maar met twee personen optreden, toch de sound van een volledige band of orkest. Op verzoek hebben zij ook de mogelijkheid tot het inpassen van enkele showsets. Dit houdt in dat zij indien u dit wenst, later op de avond één, twee of drie van deze showsets brengen, zodat het gehele optreden van Joyride nog gevarieerder wordt. Indien het mogelijk is en indien u dit wenst, kunnen zij deze showsets ook op een bruisend en interactieve manier tussen uw gasten in brengen.

De showsets duren per set ongeveer 30 minuten. In elke showset zitten Engels- en Nederlandstalige nummers door de jaren heen en tevens in diverse genres. Daarnaast vinden er per showset acht kledingwisselingen plaats. Uw gasten zullen dus ook door al deze kledingwisselingen van de ene in de andere verbazing vallen. Ook bij de showsets is de insteek een volle dansvloer en zal er hier en daar een lach ook niet ontbreken.

Kortom: de showsets kunnen een unieke, spetterende en zeker zeer verrassende aanvulling op uw feest zijn. Voor het brengen van deze showsets worden geen extra kosten berekend.

Voor de korte pauzes gebruikt Joyride een softwarematig DJ systeem met hierin bijna 10.000 titels in elk genre denkbaar. Dus ook deze korte pauzes kunnen geheel naar wens worden ingevuld.

Joyride boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Vanaf  550,-

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.