Het Dixieland Fietsorkest Pack & Roll

Fietsorkest Pack 'n RollHet Dixieland Fietsorkest Pack & Roll brengt u vrolijk instrumentale, vocale en swingende dixielandmuziek. Duo Pack & Roll is met hun mobiele act reeds bekend als looporkest maar nu fietsen zij al spelend en zingend rond. Muzikaal entertainment voor alle leeftijden.

Achterop de fiets is een zang-megafoon en versterker op accu geïnstalleerd zodat de orkestbegeleiding kan afgespeeld worden. Een volledige orkest met banjo, bas, drums, piano, gitaar … Een echte Muziekfiets.
Beide blaasinstrumenten, trombone, klarinet / saxofoon spelen live de melodie en improvisaties. Daarbij wordt er tenminste 90% van het repertoire gezongen.

Bij regen wordt er ook gespeeld want de paraplu en beenkleden zijn aanwezig. Daarnaast kan je met de fiets lange afstanden overbruggen en meerdere malen het gewenste publiek bezoeken. Maar ook ideaal voor het begeleiden van een wandelgroep, een fietstocht, een huwelijkoptocht, winkelcentrum promotie, braderie, festival, dixieland parade, bedrijfsfeesten, ontvangst, entree, beurs …

Uiteraard kan er ook in uw bedrijfskleding worden opgetreden als huisorkest en / of een reklamebord achterop de fiets gemonteerd worden. Dit fietsorkest is een echte aandachttrekker!

Het Dixieland Fietsorkest Pack & Roll boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Vanaf  775,-

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.