Easy Comfort

Easy ComfortEasy Comfort speelt (zoals de naam al laat doorschemeren) rustige achtergrondmuziek en easy listening onder het motto: “Altijd hoorbaar, nooit te hard”. De basis wordt gevormd door zang, piano en contrabas. Het repertoire bestaat voornamelijk uit stukken uit The American Songbook, van componisten als George en Ira Gershwin, Cole Porter en Irving Berlin. Kortom; soepele klanken die receptie, diner of feest warm en vriendelijk omlijsten.

“Easy” kan bij dit ensemble ook gelezen worden als “flexibel”. Want naast dit basistrio is de band tevens inzetbaar als een viermans-formatie (zang, piano, bas en drums), of vijfmans-formatie door de aanvulling van gitaar of saxofoon. Easy Comfort werkt uitsluitend met (geschoolde) musici die qua inborst, muzikaliteit en inzet bewezen hebben goed naar hun opdrachtgevers te luisteren.

Easy Comfort werkt professioneel volgens uw draaiboek maar is ook goed in staat om met u mee te improviseren wanneer de situatie daarom vraagt. De bandleden speelden het afgelopen decennium in verschillende formaties met elkaar en met musici uit de nationale en internationale jazz-en popwereld.

Easy Comfort boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Vanaf  1.495,-

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.