Duo Touchdown

Het duo Touchdown bestaat uit Anneke van Meurs en Jeroen Romijn. Beide muzikanten hebben enorme ervaring in de muziek en theaterwereld. Dit is dan ook goed terug te zien en Duo Touchdownhoren tijdens hun optredens.

De missie van Touchdown is om uw feest of evenement zo te maken dat er nog lang over nagepraat zal worden. De witte minivleugel waar Touchdown over beschikt is uitgerust met hedendaagse technieken waardoor het klink alsof er een complete band staat. Dit aangevuld met uitstekende zang en entertainment maakt Touchdown uniek!

Dankzij een show vol interactie zullen u en uw gasten worden vermaakt. Geen vaste setlijsten maar kaartjes op de tafels waar uw gasten verzoeknummers kunnen opschrijven. En Touchdown speelt (bijna) alles!

Er wordt gespeeld van 70′s disco tot Nederlandstalige meezingers, van hedendaagse popmuziek tot intieme ballads.

Touchdown is inzetbaar op elke soort evenement of feest. Denk hierbij aan bruiloften, verjaardagen, jubilea. Maar Touchdown is ook zeer geschikt voor bedrijfsfeesten, kermissen, jaarmarkten, sportfeesten etc. Duo Touchdown beschikt over een perfecte geluidsset dat op elke zaal kan worden afgesteld. Een mooie lichtshow maken het plaatje helemaal compleet.

Duo Touchdown boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Vanaf  895,-

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.