Donkeyrollers

De Donkey Rollers is een Nederlandse hardstyle-act van 3 mensen: Zany (Raoul van Grinsven), DV8 (Peter Aldenzee) en Jowan (Johan van Korven). In de studio zijn het Michel en Raoul die de Donkeyrollersproducties maken. Op het podium zijn het echter Raoul, Peter en Johan die de optredens verzorgen. Het trio treedt erg exclusief op, vanaf hun eerste release in 2002 tot 2007 hebben ze nog maar 30 optredens gegeven. Deze exclusiviteit was ook de bedoeling volgens Zany, omdat het publiek zich dan extra kon verheugen op een feest waar ze zouden optreden. Over de jaren heen heeft de act een typische sound ontwikkeld, die erg populair is bij het grote publiek. De Donkey Rollers brengen hun platen uitsluitend onder Fusion Records uit, omdat alle artiesten bij Freaky Records actief zijn.

“Donkey rollers” is een levende act spontaan geboren in de studio van Freaky Music. DJ Zany aka Raoul van Grinsven en Michel Pollen aka The Pitcher en Cenoginerz beslisten zich aan te sluiten en de “Donkey Rollers” waren geboren.

Voor de live-act verkozen zij Jowan en MC DV8, om tot dit samen met Zany te leiden. Jowan is gekend als techno-trance dj/producer en werkt voor de etiketafdeling van Freaky Music. DV8 is een bekende MC in Nederland. Zo zijn The Donkey Rollers een perfecte combinatie producenten in de studio evenals op het podium.

De laatste jaren traden “The Donkey Rollers” op bij partijen zoals DefQon.1, Qlimax, InQontrol, Black, HardBass, Energy 2006 (Zwitserland) en heel wat grote clubs in Nederland, Duitsland en Zwitserland.

Donkeyrollers boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Op aanvraag

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.