DJ René Friso

DJ René Friso, de entertainer! Door zijn veelzijdigheid één van de meest geboekte allround entertaining dj van Nederland. Zijn altijd enthousiaste en aanstekelijke manier van draaien en feest maken is René Frisoalom bekend in Nederland.

Voor een personeelsfeest, bruiloft of corporate event, René is daar te zien waar een goede en professioneel entertaining dj vereist is. Draaide een aantal jaren voor de bekendste horecazaak van Nederland, de Baja Beachclub in Rotterdam, maar ook de bekende road shows als Veronica, Malibu, Flügel en de Après skihut on tour maken en maakten regelmatig gebruik van de kunsten van René Friso. Draait nu voor bekende en toonaangevende horecazaken in Nederland, op publieksevenementen en feesten voor de particuliere markt. Daarnaast word zijn expertise veelvuldig gebruikt om horecazaken te adviseren in met name muziekbeleid en concept – invulling.

René is tevens DJ voor de 100% NL muziektour en andere, aan dit radiostation gelieerde, evenementen zoals voorprogramma Toppers in de Arena Amsterdam, 4 daagse feesten Nijmegen, Festival ZAND en Nederland Muziekland. Zijn stijl is vooral entertainen en de juiste platenkeuze; voor elk feest heeft hij een passende ‘cd koffer’ en is dus overal inzetbaar. Van Swingend 60’s, naar de Dancing 90’s en de pumping 00’s, Nederlandstalig, Dance Classics, Summer/Baha stijl, Salsa/Latin, House/club/lounge en natuurlijk het zo bekende feestconcept.

Daarnaast draait René Friso regelmatig op de grotere (bedrijfs)evenementen, alwaar een goede presenterende dj een must is. Dus als u feest echt geslaagd moet worden is de boeking van DJ Rene, voor wat betreft uw muziek, in ieder geval de enige juiste keuze.

DJ René Friso boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Vanaf  600,-

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.