DJ Goldfinger

Een uniek talent is opgestaan in Nederland! DJ Goldfinger, zoals deze jonge god, Waylon, zich noemt, is eigenlijk de beste benaming voor DJ Goldfingerdeze artiest met zijn “gouden vingers”.

DJ Goldfinger bespeelt namelijk een unieke magische accordeon met daaronder een onvoorstelbare vette-coole house beat. Nog nooit eerder werd deze sound geproduceerd. Waylon, mede-eigenaar van de Awayrecords studio, is volgens alle kenners in het Europese platenland een uniek talent. Gedurende lange tijd, met daarin vele lange nachten, heeft hij samen met zijn vader aan zijn CD album gewerkt. Het resultaat is ’n prachtig platencontract. Dit album en zijn debuut single komen in juni 2003 over geheel Europa uit.

De podiumshow van DJ Goldfinger is een spektaculaire act welke overal inzetbaar is, op het mooiste housefeest, maar even zo goed in de drukste feesttent. Deze act is internationaal qua repertoir. Het brengt de feestgangers een half uur lang in een feestreis om de wereld. Zo hoor je o.a de klanken van de Spaanse Costa Brava, de Sirtaki uit Griekenland, de Scottisch Square Dance, enz…. Kortom, ’t is onmogelijk om tijdens de show stil te blijven zitten.

DJ Goldfinger boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Op aanvraag

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.