Fajah Lourens

Fajah Hanna Nicole Lourens werd geboren op 3 juli 1981 in Fajah LourensAmsterdam. Haar moeder is Nederlands, haar vader Antilliaans (Curaçao). Fajah – ‘vuur’ in het Surinaams – is de oudste van vier kinderen. Uit een eerder huwelijk van haar vader heeft ze een oudere zus, uit een latere relatie heeft ze ook nog een zusje.

Fajah groeide op in Amsterdam en is zogezegd een ‘selfmade woman’. Van jongs af aan had Fajah de ambitie om actrice te worden. School was niet aan Fajah besteed, doorzettingsvermogen en een sterke wil wel. Fajah: “Zonder doel ben je een guppy in de zwarte zee.” Op haar 16e nam ze de beslissing om te stoppen met school en de wijde wereld in te trekken. Fajah zegt hierover: “Als je geen risico’s durft te nemen, kom je nergens”. Fajah ging op zichzelf wonen en verdiende in de avonduren haar geld in een Amsterdamse discotheek. Op haar 18e ging Fajah samenwonen met haar toenmalige vriend. Samen kregen ze Fajah’s grootste liefde in haar leven: dochter Irem, wat ‘hemel’ betekent. Fajah: “Die keuze heb ik heel bewust gemaakt, ik wilde niets liever dan een gezinnetje.” Het gezinnetje bleek echter niet geheel te werken en inmiddels neemt Fajah de verzorging voor Irem de helft van de week, met veel genoegen, voor haar rekening.

Na zich een aantal jaren vol overgave op het moederschap te hebben gestort, besloot Fajah haar jeugddroom verder na te jagen en ze schreef zich in bij diverse castingbureaus. Het resultaat: Fajah mocht auditie komen doen voor de rol van Yasmin Fuentes in Nederlands populairste soap Goede Tijden Slechte Tijden. Fajah heeft diverse gastrollen gespeeld in Costa!, Kees & Co. en Shouf Shouf.

Fayah is gestopt met draaien maar is wel te boeken voor uw bedrijfspresentatie (bijv. beurzen, openingen, gastspreekster, presentatie werkzaamheden etc.). Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Fajah Lourens boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Op aanvraag

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.