Dirty House Bastards

Dirty House BastardsChemie: Tak van fysische wetenschap die zich bezighoudt met de samenstelling en eigenschappen van de elementaire stoffen waaruit alle lichamen zijn opgebouwd, de wetten die hun samenstelling regelen en de verschillende verschijnselen die samengaan met hun blootstelling aan diverse fysische omstandigheden.

Dit is hoe dit energetisch buruchte duo (trio) het best kan worden beschreven: Dirty House Bastards …2 brothers in arms, dit kan zowel muzikaal geïnterpreteerd worden alsook genetisch. The boombox heeft gestalte gegeven aan deze twee muzikanten die de plicht op zich hebben genomen  om een diversiteit aan publiek te infecteren met hun passie genaamd: house/dance muziek.

Door het verspreiden van hun magische sound met een twist van statische energie, garanderen zij hun publiek dat ze het moment van euforie zullen ervaren tijdens hun set. The dirty house bastards trekken met hun onorthodoxe manier van draaien de aandacht van elk soort publiek. Dat is dan ook de reden waarom zij het hedendaagse standaard van djaying doorbreken. Ze limiteren zichzelf niet door zich te concentreren op slechts een genre maar proberen van elke markt thuis te zijn…….zolang het maar vernieuwend is en pompt door de speakers. Ze zijn zoals de caesars in het oude Rome: alles om het publiek in extase te brengen op hun manier…………met focus op het vrouwlijke schoon uiteraard.

Ze dragen er zorg voor dat er niemand bewegingsloos op de dansvloer zal achterblijven een waar muzikaal spektakel ofwel een: OOR-gasme (eargasm) vanaf begin tot eind.

Enkel stats van de heren: Dirty house Bastards zijn self made Muzikanten en ook de bedenkers achter het Most wanted International concept. EARGASMS – MOST WANTED RECORDS en DIRTY HOUSE STYLE (recordlabels) Ze hebben geproduceerd voor o.a: Mauro Picotto , Snoop Dogg, 50cent, Roger Troutman, Mario Piu, Akon and Christina Aguilera. En worden tot op heden nog steeds geprezen als revolutionaire producenten in het verleden en in het heden.

Het enigiste wat Dirty House Bastards interesseert is de liefde voor de muziek die zij maken, ze denken geen seconde over commercie, maar doen wat ze voelen en als het publiek waardering toont, hebben ze hun doel bereikt. “’Het enige wat telt is onszelf te onderscheiden door de kwaliteit en finesse van het eind product””Dit muzikaal gezelschap gaat wederom de wereld tonen dat ze zichzelf constant zullen overtreffen en met deze strijdkracht en strategie hun plaats binnen de dj elite te heroveren. Tot nog toe hun solide producties spreken voor zich alsook de notering in de charts. Dit zijn de mannen waarin in clubland dagelijks over gesproken word. Voor deze commitment bestaat maar een prijs: Glorie en admiratie in de scene…watch out!

Dirty House Bastards boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Vanaf  1.495,-

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.