De Sfeerheren

De SfeerherenEen akoestisch mobiel duo dat zich met een accordeon en contrabas tussen uw gasten beweegt en zo een prettige sfeer weet te creëren: dat zijn De Sfeerheren, twee professionele musici die als geen ander weten hoe ze een feest, diner of receptie gezellig en sfeervol kunnen opluisteren!

Zowel vocaal als instrumentaal staan beide heren hun mannetje en met o.a. Franse musette’s, Argentijnse tango’s, Zigeunermuziek, Jazz en Engelstalige evergreens, Zuid-Amerikaanse, Ierse, Griekse, Spaanse, Duitse en Italiaanse muziek, maar natuurlijk ook met Hollandse liedjes en meezingers op het repertoire, kan er een zeer gevarieerd programma gespeeld worden.

Stijlvol op de achtergrond, of entertaining op de voorgrond, een optreden van De Sfeerheren staat altijd in dienst van de gebeurtenis!

De Sfeerheren nemen headsets met een mobiele box mee om hun zang iets uit te versterken, de instrumenten blijven akoestisch en onversterkt. Een versterkte podium-act is echter ook mogelijk, in dat geval kan er een geluidssetje worden bijgeboekt.

De Sfeerheren boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Vanaf  750,-

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.