Dames draaien door

Dames draaien doorProfessionele, hoog opgeleide en bijzonder mooie vrouwen draaien onder de beschermde conceptnaam Dames Draaien Door. Iedere DJ kan solo geboekt worden, maar daarnaast ook in een B2B show met een andere DJ. De DJ’s van Dames Draaien Door kunnen een avondvullend programma samenstellen. Alle DJ’s van de Dames Draaien Door hebben hun eigen identiteit. Ieder met haar eigen stijl. Maar ook allemaal binnen het eigen concept van Dames Draaien Door; stoer, mooi, herkenbaar & eigentijds.

Een female DJ van DamesDraaienDoor gecombineerd met één of meer female artiesten zorgt gegarandeerd voor een feestelijk spektakel! Of u nu kiest voor zang, saxofoon, viool, percussie, harp of een combinatie van alles….. Spetteren zal het!

De DamesDraaienDoor artiesten kunnen individueel geboekt worden, maar ook als combinatie of als een totaal concept. Ze hebben voor ieder denkbaar evenement een goede combinatie artiesten.

Het concept Dames Draaien Door is inzetbaar tijdens corporate events, introducties, relatie-events, personeelsfeesten, privéfeesten, bruiloften, beurzen, clubs, festivals, concerten enz. en ze zijn Nationaal & Internationaal inzetbaar. Zij passen de muziekstijl aan naar uw wens.

Dames draaien door boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Op aanvraag

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.