Cry

CryVan stages (letterlijk) afbreken in een badjas op WOO HAH! tot het voorprogramma verzorgen van de uitverkochte tour van Jacin Trill en Bokoesam en Bhad Bhabie – Cry doet het allemaal. De 21-jarige Rotterdammer weet met zijn charisma en energie elk publiek met zich mee te krijgen op zijn energieke tracks.

Hij heeft in een jaar aardig naam voor zichzelf dankzij zijn ‘Young Cry 2’ project. Met tunes als ‘Goodmorning’ en ‘PC Hooftstraat’ kwam de nieuwkomer goed in het licht en dit leverden hem niet alleen tonnen streams op, maar ook een EP met Jacin Trill en 808milli (808’s & Friends’ en een keiharde samenwerking met Jiri11 (HSKT). Zijn muziek heeft een vrolijke toon en zijn sterk karakter komt hierin goed naar voren; komisch, enthousiast en alles behalve bescheiden.

Toen de “domste van de klas” zijn WOO HAH! stage letterlijk kapot had gemaakt, terwijl headliner Migos op hetzelfde moment op een ander podium stond, noemde 3voor12 dit een van de meest magische momenten van het festival en liet Cry hiermee zien dat hij een superster in the making is.

Cry boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Op aanvraag

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.