Colors On Tour

Colors On TourTop DJ’s, aftelklokken, danseressen, blacklights en natuurlijk de fluoricerende of lichtgevende (Glow in the Dark) verf. Wij kunnen totale pakketten leveren om u geheel te ontzorgen. Dit concept heet Colors on Tour. In de gehele wereld zijn de feesten een groot succes!

Door de verrassende elementen zijn onze shows een kleurrijk schouwspel. Om deze superbeleving te vervolmaken en bovendien te blijven herinneren, kan men terecht in onze shop. Daar worden artikelen verkocht welke bij de show horen welke u voor ogen heeft.

Wij leveren de grootste kanonnen bij uw evenement welke er zijn. Om het optreden helemaal af te maken hebben wij u ook professionele confetti- en CO2 kanonnen en UV bellenblaasmachines.

Tevens kunnen wij een bijzonder arrangement aanbieden in samenwerking met Flügel. Beleef met een professionele mash-up het Flügel moment van de avond. Uw gasten worden door een enorme Flügel vogel onder schot genomen, diverse gadgets worden gedurende de avond vanaf het podium uitgedeeld en in de franchise shop zijn diverse leuke gadgets te koop. Vanzelfsprekend mag u de naam aan het evenement verbinden. Wij nemen u mee in de agenda en alle social media kanalen, u hoeft hier niets voor te betalen. Het rumoer, de ingrediënten, het grenzeloze plezier en de ultieme beleving zorgen ervoor dat Flügel meer is dan alleen maar een drankje!

Thuis, op de camping, in een discotheek/club of op een festival, voor ons allemaal geen probleem!

Colors On Tour boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Op aanvraag

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.