Christian Farla

De artiest is toegevoegd aan je favorieten.

Christian FarlaOnlangs is Christian Farla voor de 3e keer onderscheiden door de International Magicians Society (IMS) tot de beste illusionist ter wereld. Hiermee is hij de enige illusionist met maar liefst 3 Merlin Awards! Met zijn enorme staat van dienst, 5 internationale theatertournee’s, 3000 shows in Duitsland, 650 shows in Frankrijk, ruim 25 miljoen YouTube views én TV optredens van Las Vegas tot China met 120 miljoen kijkers behoort Christian Farla tot de absolute wereldtop op het gebied van Magic & Illusieshows. Een performer van het allerhoogste niveau en een rasartiest uit een artiestenfamilie. Spectaculair, trendy en razendsnel, zo kan hij het best worden omschreven.

In de afgelopen jaren heeft Christian Farla vele shows in zowel binnen- als buitenland mogen verzorgen. Zo stond hij o.a. voor een langere periode in Walibi World, De Efteling en Phantasialand. In de periode 2017-2019 stond Christian Farla in het Royal Palace in Frankrijk met een spectaculaire show. Inmiddels is Christian Farla weer terug en beschikbaar voor optredens in Nederland.

Op 12 december 2019 staat Christian Farla met zijn ‘Showgirls of Magic’ in de Ahoy te Rotterdam met Europa’s meest spectaculaire live magicshow waarmee hij in de voetsporen treed van David Copperfield. Tijdens ‘Night of Illusions’ worden de bezoekers getrakteerd op een 2 uur durend spectakel met een mix van Illusies, Escapestunts, Mindreading en Sleight of Hand magic.

Christian Farla is op ieder event inzetbaar: van een kleinere show met Sleight of Hand Magic en mindreading tot een volledige Illusion show met de meest sensationele illusies! Uiteraard kunnen deze shows uitgebreid worden met een verschijning act van bijvoorbeeld een persoon of product en voorzien van bedrijfslogo.

Christian Farla boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Vanaf  3.000,-

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.