Celine Cairo

Celine CairoCeline Cairo’s ster is rijzende. Het begon allemaal met een optreden in Carnegie Hall New York. Celine won met haar band een prijs waarna haar carrière een vlucht nam. Ze bracht haar eerste EP uit en Edwin Evers werd fan. Matthijs van Nieuwkerk ontving haar driemaal in DWDD, de Britse artiest en producer Fink produceerde haar tweede EP en ze verkocht de kleine zaal van Paradiso meermaals uit, naast het spelen in zalen door het hele land.

Ze trad al op in Kaapstad, Brussel, Hamburg, Barcelona en New York en werd door Dotan en Asgeír gevraagd om hun voorprogramma’s te doen. Naast haar eigen muziek zong Celine ook “Iedereen is van de Wereld” voor de NPO reclame en zijn haar vocalen regelmatig te horen in filmmuziek.

Celine’s stemgeluid is bijzonder authentiek, van kwetsbaar kleine liedjes tot prachtige wijdse klanken. Laat u betoveren.

Van bezoekers van de theatertour:

“Zoals altijd adembenemend mooi”

“Subliem optreden. Wat hebben we genoten van je prachtige stem, geweldige band en teksten die je raken”

“Je hebt van die momenten, als zangers/zangeressen hun eerste toon inzetten, dat je mond een beetje open zakt, je adem stokt en je alleen maar kunt denken..”wow”. Het gebeurt me niet vaak, maar dat had ik met Eva Cassidy…en nu met Celine Cairo… ”

Lori Lieberman: ”The first time I heard the incredible music of Celine Cairo, I was blown away.Her voice is really something- that unique instrument that is both soulful and gorgeous.”

Edwin Evers: “Niet te geloven, wat een waanzinnige stem. Hoe kan het dat wij nog nooit van deze vrouw hebben gehoord(…) Heel bijzonder was het om jouw stem voor de eerste keer te horen, prachtig. Dat vonden niet alleen wij maar ook onze luisteraars.”

Celine Cairo boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Op aanvraag

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.