Carolina Dijkhuizen

Carolina DijkhuizenDeze zangeres en actrice was te zien in Expeditie Robinson en speelde de afgelopen jaren hoofdrollen in diverse musicals. Zo schitterde Carolina in o.a. Sister Act, Dreamgirls, Musicals In Concert en The Bodyguard. Ook tourde ze door heel Nederland samen met Lenette van Dongen en Cystine Carreon in de musical Vamos.

Naast Expeditie Robinson kennen we haar van televisieprogramma’s als Wie Is De Mol?, Beste Zangers én The Big Music Quiz. Als actrice was Carolina te zien in series als Moordvrouw, Charlie, Spoorloos Verdwenen en Spangen. Vorig jaar bracht Carolina haar debuutalbum ‘More Than A Woman, A Tribute To Bee Gees’ uit.

Carolina Dijkhuizen is te boeken op twee verschillende manieren en daardoor breed inzetbaar op evenementen! Ze heeft haar eigen ‘Dance Classics’-show (mét dansers) waarin ze de grootste hits van diva’s als Donna Summer, Jennifer Lopez, Robin S, Whitney Houston en Beyoncé ten gehore brengt. Daarnaast treedt ze met haar ‘Musical’-show op met een pianist, waarmee ze een selectie van de mooiste musicalsongs uit o.a. Aida, The Lion King, The Bodyguard en Annie zingt.

Carolina Dijkhuizen boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Vanaf  2.475,-

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.