Brooklyn Bounce

Brooklyn Bounce is een van de vele namen gebruikt door de Duitse house-Brooklyn Bounceproducenten Matthias Menck (Double M) and Dennis Bohn (D-Bone). Maar ze hebben ook nog muziek uitgebracht onder de naam Mental Madness Productions en Beatbox feat. Rael.

Menck en Bohn deden ook veel remixes voor onder andere Scooter en Kool & the Gang.

Menck en Bohn, beiden geboren in Hamburg, ontmoetten elkaar in 1995. Het duo stond voor het eerst in de hitlijsten als Boyz R Us met de single “Singin’ In My Mind”. In 1996 debuteerde het duo als Brooklyn Bounce met “The Theme (Of Progressive Attack)” als eerste hit, die in een mum van tijd bovenaan de Duitse hitlijsten stond. Dit succes was de aanleiding voor hun eerste album The Beginning.

Menck en Bohn werken enkel in de studio en maken geen deel uit van de Brooklyn Bounce live act. In plaats daarvan werkten de twee samen met verschillende zangers en dansers. In de lijst vinden we onder andere René “Diablo” Behrens, Ulrika Bohn, Alejandra Cuevas-Moreno en Stephan “Damon” Zschoppe. Zangers werden enkel vernoemd na het uitbrengen van “Bass, Beats and Melody” in november 2000.

Brooklyn Bounce boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Vanaf  2.495,-

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.