Blues Brothers tribute Band

Een 12 mans formatie met als kopstukken Joliet Jake en Elwood Blues welke zo uit de film lijken te komen. Zij stelen naar hartelust de Rhythm & Blues uit de film maar ook de Soul Blues Brothers Tribute Bandmuziek uit ?Saturday Night Live? show waarin Jake en Elwood hun Blues Brothers act begonnen.

The Blues Brothers tribute Band verrast vriend en vijand met een uitgesproken vermakelijke, en vooral technisch hoogstaande show. Met een line-up van een zeer uitgebalanceerde blazerssectie, een strakke ritmetandem, twee gitaristen en een dynamische Hammond-wizz kan dit onvermoeibaar duo het publiek moeiteloos vermaken.Op 31 maart 2007 ontving de band voor de zesde maal op een rij de eerste vakjury prijs in de Dommelsch Clash of Coverbands en kreeg daarmee voor het oog van 5.000 mensen de titel “Beste coverband van Nederland”.

The Blues Brothers tribute Band brengt een indrukwekkende Rhythm & Soul review. Bekende nummers als Soulman, Everybody needs Somebody en Jailhouse Rock maar ook minder bekende nummers als Hey bartender en Guilty razen in een denderende show aan je voorbij.

Blues Brothers tribute Band boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Vanaf  3.300,-

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.