Bert Heerink

Begin jaren 80 scoort Bert Heerink met zijn band “Vandenberg” wereldwijd grote hits als “Burning Heart”en “Different Worlds”. Hij toert langsBert Heerink de grote stadions in onder meer Engeland, Canada, Amerika en Japan met wereldsterren als “Kiss”, “Ozzy Osborne”, “Cheaptrick” en de “Michael Schenker Group”. In 1984 krijgt Bert met Vandenberg een Edison nominatie voor het album “Heading for a Storm”.

Eind 1994 maakt Bert zijn comeback in Nederland als zanger van de opvallende Heineken reclames, waarvoor hij Amerikaanse Rocknummers in een Nederlands jasje vertolkt. Sindsdien heeft Bert Heerink een belangrijke plaats in de Nederlandse muziekscène verworven. Zo is hij een tijd de leadzanger van Kayak. Tevens zingt hij de Nederlandstalige track van diverse Disney films, zoals Tarzan, Brother Bear en 102 Dalmatiers.

Steeds vaker is Bert te zien als gast bij grote orkesten. Zo heeft hij samen met het orkest van de Koninklijke Luchtmacht  een theaterprogramma gedaan ‘Queen in Concert’ en in 2007 tourt hij met Antonie Kamerling en Erik Mesie onder begeleiding van het NNO langs de theaters met ‘Symphonic Echoes Of Pink Floyd’.

Bert Heerink boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Vanaf  2.175,-

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.