Berdien Stenberg

Berdien StenbergMet Rondo Russo maakte Berdien Stenberg een spectaculaire entree in de wereld van de licht-klassieke muziek. Op haar geheel eigen wijze, die later zo typerend bleek in haar carrière, wist zij met haar sprankelende fluitspel een brug te slaan tussen het klassieke en het populaire genre. Rondo Russo stond in no time nummer één in de Nederlandse hitlijsten.

Berdien Stenberg heeft meer dan vijftien albums uitgebracht, die alle werden bekroond met ‘goud’ en ‘platina’. Verder heeft zij opgetreden van de Verenigde Staten tot en met Japan, in tot de verbeelding sprekende concertzalen als de befaamde Royal Albert Hall te Londen en het prestigieuze Concertgebouw te Amsterdam.

Na een periode van afwezigheid keert Berdien in 2014 weer helemaal terug in de schijnwerpers. Met haar nieuwe, ontroerende en openhartige voorstelling ‘Fluitend door het leven’ blikt zij terug en kijkt zij vooruit, en neemt zij de toeschouwer mee door haar boeiende en indrukwekkende carrière.

Berdien is in 2019 te zien als deelnemer van Expeditie Robinson bij RTL4. Hier gaat ze de strijd aan met onder andere Thomas Berge, Rob Geus en Tim Coronel.

Berdien Stenberg boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Op aanvraag

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.