Basily Boys

Basily BoysDe carriere van The Basily Boys heeft de laatste periode een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Al jarenlang vormen ze een ‘hot item’ in het evenementencircuit, en hebben ze hun sporen ruimschoots verdient. Met hun opzwepende Gipsy sound stonden ze al op talloze nationale- en internationale podia. Zo waren ze te zien in TV programma’s als De Wereld Draait Door, Holland’s Got Talent, Koffietijd en RTL Late Night. Een optreden voor Koningin Maxima vormde de absolute kers op de taart voor deze getalenteerde muzikanten.

Ook bij Gerard Joling bleef het talent van de Basily Boys niet onopgemerkt. Hij nodigde ze uit om tijdens zijn LEKKER Concerten in de Amsterdamse Ziggo Dome act de presence te geven. Twee avonden lang stonden The Basily Boys voor een uitzinnige menigte van ruim zeventienduizend fans per avond die compleet uit hun dak gingen toen Gerard samen met The Basily Boys zijn megahit ‘Ticket To The Tropics’ in een opzwepende Gipsy stijl bracht.

De samenwerking met Gerard Joling bleek baanbrekend. Niet alleen werden hun succesvolle gastoptredens breed uitgemeten in de vaderlandse pers, ook stroomden de aanbiedingen voor optredens en TV shows binnen bij The Basily Boys.

Door de enorme vraag naar het nummer hebben The Basily Boys besloten om hun versie van ‘Ticket To The Tropics’ uit te brengen. Binnenkort zal hun versie verschijnen, en gezien de lovende reacties beloofd dit de volgende hit te worden in de geschiedenis van The Basily Boys.

De shows van The Basily Boys zijn een ware ‘must have’ voor een geslaagd evenement, waarbij het publiek gegarandeerd ‘los gaat’ op de vurige klanken van The Basily Boys! Hits als Bamboleo (Gipys Kings), Dalida (Basily Boys), Gipsy Summer Mix, Ticket To The Tropics en een Mega Gipsy Kings Medley wisselen elkaar in hoogte tempo af !

Basily Boys boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Vanaf  1.950,-

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.