Annemieke Schollaardt

Na bijna vijf jaar vissen tellen, alles leren over zonnebrand en plaatjes draaien in de zon, besloot Annemieke vanuit Curaçao weer terug te gaan naar Nederland, met als doel: de Nederlandse Radio! Annemieke SchollaardtHaar eerste radioprogramma kwam vanuit het ouderlijk huis, met twee platen op repeat en alleen maar sportnieuws vanwege een sportofiele broer. Van Dolfijn.FM via Weekend DNA naar Annemieke Hier Op de Antillen kwam ze via stemmen en rare typetjes in commercials en filmpjes terecht bij het toen net beginnende Dolfijn FM. Daarna stroomde ze door naar een middagprogramma bij een andere Curaçaosezender. En dan nu 3FM, waar ze te horen is in ‘Weekend DNA’ en ‘Annemieke Hier’. Annemieke werkt voor de TROS.

Nachtbraker Het begon op maandagochtend, heel vroeg van 01.00 tot 04.00 uur, later werd het woensdag, wel op dezelfde tijd. De nacht beviel haar wel, tussen de nachtbrakers en de truckers. Weekend DNA Sinds januari 2008 deed de droom weer zijn uitkom-ding: ‘Weekend DNA’ werd een feit! Elke zaterdagavond beukt Annemieke samen met Domien Verschuren je weekend goed open! Ze maken samen met jou het begin van je stapavond compleet, zodat je je daarna in het nachtleven (of je bed) kunt storten! Luister vooral: van 20.00 tot 23.00 uur!

Annemieke Hier Nieuw in 2009 is het programma ‘Annemieke Hier’. Elke zaterdag- en zondagochtend van 10.00 tot 12.00 uur beleeft Annemieke nu ook je weekendOCHTENDEN! Uitslapen? Uitkateren? Sporten of bankhangen? Alles vaart wel bij een goeie dosis muziek! Uruzgan FM Naast 3FM is Annemieke ook dj van Uruzgan FM. Een samenwerking tussen 3FM en de Wereldomroep. Het programma is dagelijks, van 16.00 tot 17.00 uur en richt zich op Nederlandse Militairen op uitzending en hun thuisfront.

De Stem Sinds 2006 is Annemieke station voice van 3FM. Dat betekent dat je haar hoort in alle jingles, promo’s, en andere vormgeving van 3FM. De mannelijke station voice is Eric Corton, wiens programma ‘3Voor12 Radio’ ze overneemt als hij er niet is. Radiobitch In 2007 won Annemieke de Radiobitch Award voor aanstormend talent. Ze werd in hetzelfde jaar genomineerd voor een Marconi Award in dezelfde categorie. In 2008 werd ze genomineerd voor een Radiobitch Award in de categorie Beste DJ, en ontving zee en nominatie voor een Marconi Award en de Zilveren Radioster.

Annemieke Schollaardt boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Op aanvraag

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.