Anja Dalhuisen

Anja zong al voordat ze kon praten, en verzon haar eigen liedjes toen ze nog maar 3 jaar was. Toch duurde het een aantal jaren voordat ze de stap zette om voor publiek te gaan zingen.Anja van Dalhuisen

Rond haar 16e zong Anja in een gospel koor en hier kreeg ze de kans af en toe een solo te zingen. Zo groeide haar liefde voor het maken van muziek, tegelijk met de durf om op het podium te staan. Rond diezelfde tijd kocht Anja haar gitaar en schreef ze al gauw haar eerste liedjes. Daarna was de stap naar een band snel gemaakt en zong Anja vanaf haar 18e in diverse coverbands en deelde ze mee in verschillende muzikale projecten.

Haar stem laat zich het best omschrijven als “warm, donker en soul-vol”. Anja voelt zich het meest thuis in genres als soul en jazz, maar ook pop en rock liggen haar goed. Met haar unieke stemgeluid en ruim 10 jaar ervaring is ze breed inzetbaar bij diverse gelegenheden.

Anja: “Muziek maken is mijn grootste passie. Hoe zenuwachtig ik altijd ook ben, zodra ik op het podium sta glijdt alles van me af, en voel ik me het meest mezelf… Zingen is mijn leven!”

The Voice of Holland In 2012 heeft Anja mee gedaan met de derde editie van ‘The Voice of Holland’. Tijdens de ‘Blind Audition’ draaide Marco Borsato zijn stoel voor haar hese stem, en na ‘The Battle’ te hebben gewonnen mocht zij naar de liveshows. Na drie liveshows behaalde ze met trots de kwartfinale.

 

Anja Dalhuisen boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Vanaf  495,-

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.