Andreas Gabalier Double Nr1 Kevin

Kevin - Andreas Gabalier Double Nr1Al vanaf zijn twaalfde jaar staat Kevin op het podium en was hij al snel geliefd bij het publiek. Hierdoor geïnspireerd, is hij tijdens zijn studietijd zanglessen gaan volgen en leerde hij tevens accordeon spelen. Tijdens een vakantie aan de Oostzee trad hij samen met een paar vrienden op, en zong hij spontaan het nummer  ‘I sing ALiad fur di’, waarop het publiek zeer enthousiast reageerde. Zo ontstond het idee om op te gaan treden als Andreas Gabalier Double.

Kevin maakte zich onder begeleiding van een vocal trainer het Steirische Oostenrijkse dialect eigen en ontwierp een eigen speciale Andreas Gablier Double show. De visuele en vocale gelijkenis met zijn idool vielen niet meer te ontkennen en zo werd dit avontuur het begin van een grote carrière. Kevin staat namelijk sinds hij dit project begon, wekelijks op alle grote podia in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Luxemburg en Nederland.

Kevin – Andreas Gabalier Double is op dit moment de Andreas Gablier Double nr1 in Duitsland. Tijdens zijn zeer opgezette professionele show is het luidkeels meezingen, dik feest vieren en genieten van een Coole Party!

Andreas Gabalier Double Nr1 Kevin boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Vanaf  2.750,-

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.