Alice Maywood

ALICE MAYWOOD, onlosmakelijk verbonden met de successen als “Late at night”, “Mother how are you today”, “Give me back my love”, “Mano”, “Ik wil alles met je delen”, en het Alice Maywoodsprankelende “Rio”.
Het was Alice die tekende voor de gouden successen ten tijde van MAYWOOD. Jarenlang het synoniem voor de naar het leek onafscheidelijke band tussen twee zussen.

We schrijven 1979 als eerste single: “Since I met you” wordt uitgebracht, gevolgd door de albums: “MAYWOOD”, “DIFFERENT WORLDS”, “BESIDE YOU”, “COLOUR MY RAINBOW”, “MORE MAYWOOD”.
Goed voor goud en de platina status. De schitterende teksten en melodieën van Alice en het eigen geluid van Caren betekenden een opmerkelijke doorbraak voor het muzikale tweetal. Niet alleen in ons land maar tot ver over de grenzen. Ze stonden met drie singles tegelijk in de Duitse hitlijsten, het eerste album werd goud in Zweden.
In 1982 verscheen een Spaanstalig album in Spanje en Zuid-Amerika: “Creo en el amor”en de single “Madre”.
In Centraal Afrika werden ze verkozen tot “Artiesten van het jaar” en korte tijd later wonnen ze in Korea het songfestival.
Er verschenen twee singles en een album in Japan. En na een tournee door het voormalig Noord-Duitsland, Polen en Bulgarije en na het Eurovisiesongfestival in Zagreb 1990 werden ze gevraagd voor 22 concerten in de voormalige Sovjet-Unie. Concerten in Moskou, Kiev, Leningrad en Tallinn, voor meer dan 150.000 mensen.

Alice Maywood: Enerzijds de ingetogen componiste, teruggetrokken achter haar majestueuze vleugel in haar eigen studio, anderzijds de blonde sympathieke en sprankelende zangeres en coach.

Alice Maywood boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Vanaf  2.495,-

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.