Aladdin’s Waterpijpenterras

Aladdin's WaterpijpenterrasAladdin heeft zijn waterpijpenterras zo over laten komen uit een 1001 nacht land. De oosterse wereld op uw feest.

Aladdin zal de mystieke van de waterpijp demonstreren. Natuurlijk mogen de feestgangers zelf het genot van de waterpijp ervaren.

In een prachtige oosterse setting stelt Aladdin maar liefst 4 waterpijpen op. Tijdens het roken van de waterpijp krijgen de bezoekers een heerlijk glaasje muntthee.
Ook de typische snoepjes uit de Oosterse wereld ontbreken niet.

De werking van de waterpijp:
Het glazen reservoir dient te worden gevuld met water, en wel zover dat de metalen schacht circa 2 centimeter onder water komt. In het tabakskommetje stopt men gezond rookwaar, zoals fruittabak; daarna wordt deze afgedekt met aluminiumfolie waar gaatjes in worden geprikt, vervolgens legt men daar een brandend kooltje op. Door nu op het mondstuk te zuigen ontstaat er onderdruk boven de vloeistof. Hierdoor wordt er door de vloeistof heen lucht aangezogen door de pijpekop. Voorwaarde is wel dat de bokaal perfect luchtdicht is om te voorkomen dat de rook verdunt, of er geen onderdruk komt.

Het brandende kooltje is of een stukje houtskool of een tablet gemaakt van houtskoolgries die zeer snel tot gloeien kan worden gebracht; De tablet heeft veelal een doorsnee van 33 mm; De tablet zit luchtdicht afgesloten in een aluminiumfolie verpakt per 10; Het gewicht van zo’n tablet is 6 gram.

Aladdin’s Waterpijpenterras boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Vanaf  995,-

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.