Abba Tribute

Abba Forever is een van van de beste internationale tributes uit de de UK. Het publiek, verspreid over de hele wereld kan deze tribute van misschien wel een van de meest populaire bands ooit. Het uniekeAbba Tribute geluid van Abba wordt vertolkt door een live band bestaande uit zes profesionele muzikanten.

Iedereen zal altijd het vocale geluid van Abba herinneren, en Abba Forever nam het op zich om de songs op te splitsen en weer op te bouwen daarbij gebruik makend van de verleidende harmonie, in een inspanning om het volledige geluid van Abba aan hun publiek te brengen. De liederen van Abba, behoren tot enkele van de fijnste ooit geschreven muziek, en Abba Forever is  van mening dat slechts het muzikaal vakmanschap van de hoogste norm de ervaring Abba terug naar het leven kon brengen.

De dynamische choreografie, de overweldigende visuals, een briljant geluid en een helemaal “LIVE” opstelling hebben ervoor gezorgd dat Abba Forever hun  publiek uit het hoogste Imperium van Liverpool,tot aan de televisietoestellen van de Baltische Staten heeft gefascineerd.

Abba Tribute boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Vanaf  4.995,-

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.