5th Wheel

5th wheelIn de zomer van 2012 besloten vijf vrienden uit het Drentse Valthe samen muziek te gaan maken om vervolgens de band 5th Wheel op te richten. In een zeer korte periode wist de band zich te presenteren als de band die oude muziek op een geheel eigen en eigentijdse wijze terugbrengt op het podium. Met veel gevoel en enthousiasme spelen de bandleden van 5th Wheel feilloos alle hits uit de jaren 60, 70 en 80. Iedere feesttent, bruiloft of kroeg wordt ondergedompeld in heimwee naar vervlogen jaren. Nummers van o.a. Elvis, CCR, Bob Marley, Chuck Berry, Status Quo en vele anderen, laten je onbewust meezingen en swingen.

Er is niet te ontkomen aan de gezelligheid die de prettig gestoorde bandleden met zich mee brengen. De avond is voor 5th Wheel niet geslaagd als de dansvloer leeg blijft en er niet uit volle borst wordt meegezongen. Hoe groot of klein het feest ook is, 5th Wheel maakt er altijd een onvergetelijk evenement van, waarbij humor en gezelligheid altijd voorop staan.

5Th Wheel is geen gewone coverband die zakelijk de nummers afdraait maar het is een band die pure gezelligheid en feest weet te brengen zonder de kritische noot uit het oog te verliezen. Muzikaal zit het zeer professioneel in elkaar, en de 3 stemmigheid geeft een unieke extra dimensie aan de muziek uit de tijd van de jukebox.

Sinds maart 2013 treedt de band regelmatig op en de reacties zijn steeds weer overweldigend! Sinds kort is er een saxofonist aan de band toegevoegd. Zijn Saxofoon klinkt als een klok en is zeker een toegevoegde waarde voor 5th Wheel! Het concept van jonge lui die oude muziek op geheel eigen wijze terugbrengen blijkt een groot succes.

5th Wheel boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Vanaf  1.895,-

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.