4U

4UIn The Next Boy/Girl Band, de nieuwe talentenjacht van SBS6, namen twee platenmaatschappijen het tegen elkaar op. Het ene team creëert een nieuwe boyband en het andere kamp richt zich op de nieuw te vormen girlband, allebei met als doel aan het eind van de reeks het meest succesvol te zijn.

De meiden scoorden uiteindelijk met de band GRLBND, maar de jongens wonnen de show als 4U. Jaimy, Luca, Tiago en Toon zijn de leden van deze nieuwe boyband en zijn klaar voor het avontuur!

De eerste single ‘Bitter Taste’ werd het vaakst gedownload en gestreamd waardoor de boyband de winst pakte. Tijdens de finale werd meteen bekend gemaakt dat 4U eind dit jaar vier keer in de Ahoy staat in het voorprogramma bij de jubileumconcerten van Nick & Simon.

De afgelopen weken kon de kijker naamsuggesties insturen voor zowel de girl- als de boyband. In de halve finale werden de officiële bandnamen bekendgemaakt: boyband 4U was geboren. Ook brachten zij hun eerste échte eigen single ten gehore: ‘Bitter Taste’.

4U boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Vanaf  2.750,-

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.