12Dance

12dance “bouwt” jouw feest op maat: Coverband én DJ !12dance

Jij plant een feest. Jouw feest. Jullie feest! De juiste band kiezen voor je feest of bruiloft doe je niet zomaar. Zoek je hiervoor een coole band die de Discovloer plat speelt? Of heb je liever een DJ die moderne Top 40 en Dance draait?

Vanaf nu hoef je niet meer te kiezen! 12dance (“one-to-dance”) is een sprankelende coverband met live zangeressen en een virtuoze  DJ/toetsenist. Deze “Master of the beats” draait en mixt als een DJ, maar speelt ook nog live de toetsen. Zo heb je the best of both worlds: het live-gevoel van een band én de flexibiliteit en de soundkwaliteit van een DJ.

Dit is een volledig nieuw entertainmentconcept van topkwaliteit: 12dance speelt Top 40, Lounge, Disco én Danceclassics. De muzikanten van 12dance hebben ervaring in de top van het evenementencircuit. Zij speelden met André Hazes, Gerard Joling, Gordon, Marco Borsato in Ahoy en Amsterdam ArenA.

Samen met jou “bouwen” wij het feest. In een uitgebreide luistersessie bespreken we jullie persoonlijke wensen. 12dance kan zich qua muziekkeuze en -sfeer aan elk feest aanpassen: zeg maar hoe jij het wilt!

4 uur feest: non stop!

  • 3 live sets van 50 minuten
  • In de pauzes DJ muziek de hele avond
  • Incl. licht en geluid tot 300 man
  • Incl. 2 zangeressen
12Dance boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Vanaf  1.295,-

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.